Në Komunën e Rahovecit të gjitha rrugët janë të kalueshme

Komuna e Rahovecit, përkatësisht drejtoria për Shërbime Publike, përmes operatoreve të kontraktuar për mirëmbajtjen e rrugëve gjatë sezonës dimërore, ka bërë pastrimin e borës nga rrugët për të lehtësuar lëvizjen e qytetarëve. Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike ka thënë se ekipet e tre operatoreve ekonomik me të cilët kemi kontratë, me kohë kanë dal në terren dhe janë duke bërë pastrimin e borës nga rruga dhe se nga të dhënat që kemi, asnjë rrugë nuk është e bllokuar.

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Botërore e Mjekut Familjar

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me QKMF-në e …