Në Komunën e Rahovecit zhvillohet vizita e parë e rregullt monitoruese e projektit “Be Green – Be Clean”

Përfaqësues nga Komuna e Rahovecit zhvilluan takim me përfaqësuesit e sekretariatit të autoritetit kontraktues nga zyra e BE-së në Kosovë, përfaqësues të MAPL-së dhe stafin e Green Art Prishtina, ku diskutuan për projektin  “Be Green – Be Clean”, i përkrahur nga Bashkimi Evropian (IPA CBC Programme Kosovo – North Macedonia). Komuna e Rahovecit është përfituese e këtij projekti, ku do të ndërtohet sistemi i kanalizimit bio në 6 (gjashtë) vendbanime, me kapacitet prej V=100m3.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …