Brickos

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi ka mbajtur mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive. Mbledhjet e përjavshme janë shumë të rëndësishme për koordinimin dhe vlerësimin e progresit. Puna që është bërë për një javë, mund të ndikojë për të mirë në punët që duhet të bëhen në ditët apo javët në vijim. Gjatë diskutimeve janë përfshirë çështjet aktuale dhe planet e reja në drejtim të qëllimeve të përbashkëta.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …