Brickos

Në komunën e Ferizajt nis festivali i teatrove për fëmijë

Për herë të parë në Ferizaj sot nisi festivali i teatrove për fëmijë që zgjat deri më 7 Mars, duke u shtrirë edhe në komunat e rajonit të Ferizajt, ngjarje kjo vazhdimësi e kryengjarjes më të vjetër teatrore në mbarë gjeografinë shqiptare festivalit të teatrove në Ferizaj. Vogëlushët do të shijojnë për këto ditë, prodhimtarinë më të mirë teatrore për fëmijë, dekorin e veçantë, lojërat garat e diturisë dhe gjithë programin e përgatitur nga ekipi i Festivalit, prirë nga drejtori i Festivalit, Besim Ugzmajli.

May be an image of 1 person and tree

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …