leoni

Kryetari Ramosaj mbajti takim me grupin punues për përformancë komunale

Kryetari i Komunës së Deçanit, z. Bashkim Ramosaj sot mbajti takim me grupin punues për performancë komunale, për t’u koordinuar rreth angazhimit dhe përgatitjes për raportimin e të dhënave në sistem për vitin 2023. Kryetari Ramosaj kërkoj nga grupi punues të shtohet angazhimi dhe të rritet përkushtimi që të kemi një performancë të duhur. Performanca komunale përfshin fushat nga të gjitha drejtoritë, nxit ndryshime pozitive në sjelljen e komunave për përmirësimin e qeverisjes, menaxhimit financiar dhe burimeve njerëzore, transparencës dhe integritetit.

Kontrolloni gjithashtu

Në fshatin Guriq të komunës së Malishevës u shënuan dy përvjetorë

Sot, në fshatin Guriq të komunës së Malishevës po shënohen dy përvjetorë, sa historik po …