Në komunën e Skenderajt, ka nisur procesi i matjes së rrugëve të paasfaltuara në fshatin Açarevë

Në vazhdën e realizimit të projekteve infrastrukturore dhe kompletimit të rrjetit rrugor në komunën e Skenderajt, ka nisur procesi i matjes së rrugëve të paasfaltuara në fshatin Açarevë, me qëllim që të fillojë më pas trajtimi i tyre. Drejtori për Urbanizëm dhe Mbrojtje të Ambientit, Driton Mulaj, ka vizituar sot rrugët e lagjeve, të cilat tashmë ndodhen në planin e investimeve të Komunës së Skenderajt, për t’u rregulluar. Trajtimi i rrugëve pritet të bëhet brenda disa ditësh, sapo të përfundojnë procedurat e parapara ligjore. Qeverisja Nura i ka dhënë prioritet rregullimit të infrastrukturës rrugore në qytet dhe fshatra, me qëllim të përmirësimit të kushteve të jetesës dhe ngritjes së mirëqenies së qytetarëve.

May be an image of 2 people, people standing, tree and road

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …