Në Ferizaj është mbajtur turnir në volejboll

Në palestrën e sporteve “Bill Klinton” në Ferizaj, gjatë ditës së sotme është mbajtur turnir në volejboll për mërgimtaret, ndërkaq ky turnir është mbajtur në të dyja gjinitë. Të pranishmit në këtë turnir i ka përshëndetur drejtoresha e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Xhemile Murtai-Shabani me ç‘rast i ka falënderuar të gjithë për pjesëmarrjen e tyre në këtë garë.

Ky aktivitet është mbajtur në kuadër të  “Ditëve të Mërgatës”.

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …