Në komunën e Suharekës situatë e qetë dhe stabile me

Situatë e qetë dhe stabile është vlerësua gjendja e sigurisë në Komunën e Suharekës në takimin e koordinimit lokal të sigurisë. Komandanti i stacionit policor në Suharekë, kapiten Milazim Lumi, gjatë raportimit për gjendjen e sigurisë ka thënë se gjatë javës kanë ndodhur këto raste: 1 aksident trafiku, 1 armëmbajtje pa leje, 1 sulm ndaj personit zyrtar, 1 lëndim trupor, 1 dëmtim prone, 1 tentim vetëvrasje në Suharekë dhe 5 raste të raportuara të vjedhjeve. Ndërsa nënkryetari i Komunës së Suharekës, Rexhep Kuçi i cili edhe e kryeson takimin ka fol për zhvillet në Komunë gjatë javës që e lamë pas.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, …