Ndërtohen edhe tri rrugë ne fshatin Greikoc të Suharekës

Komuna e Suharekës, përkatësisht Drejtoria Komunale për Shërbime Publike, po vazhdon me realizimin e projekteve në tërë territorin e komunës. Këto ditë po ndërtohen edhe tri rrugë në fshatin Greikoc. Rrugët ku po punohet janë: “Haxhi Haxhaj”, “Fatmir Tafaj” dhe “Luftëtari” . Ky projekt është i financuar nga Komuna e Suharekës dhe ka vlerë 59,809.20 Euro. Punët po i kryen Firma Seti Commerc nga Suhareka.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e radhës me drejtorë të drejtorive

Kryetari Latifi mbajti mbledhjen e përjavshme me drejtorët e drejtorive, me të cilët bisedoi për …