Në komunën e Vitisë ka filluar fushata e korrje –shirjeve

Në komunën e Vitisë ka filluar fushata e korrje –shirjeve të drithrave të bardha.

E kombajnat e parë që kanë nisë këtë fushatë,për së afërmi i ka përcjell edhe njeriu i parë i komunës Sokol Haliti.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …