Në Malishevë 19 të shëruar nga covid dhe janë regjistruar 15 raste të reja

Në 24 orët e fundit, në territorin e Komunës së Malishevës, nga covid-19 janë shëruar 19 persona, ndërsa janë regjistruar 15 raste të reja. Kjo është bërë e ditur nga ana e IKSHKP-së dhe QKMF-së, në komunikimin e rregullt zyrtar me shtabin emergjent komunal në Malishevës, si dhe nga komunikimi me rastet në terren. Gjendja e përgjithshme me covid-19 në Komunën e Malishevës, është kjo: Nga fillimi i pandemisë e deri më sot, me covid-19 janë regjistruar 4094 raste, prej tyre 3875 janë shëruar, 87 kanë vdekur dhe aktiv me covid janë 132 raste.

Kontrolloni gjithashtu

KRYETARI LATIFI TAKON DREJTORËT E SHKOLLAVE TË KOMUNËS SË RAHOVECIT

Sot, në shoqërimin e Drejtorit të Arsimit dhe stafit të DKA-së, kryetari Latifi takoi drejtorët …