Në Malishevë u zhvilluan aktivitete rekreative dhe sociale me fëmijë dhe prindër

Koordinatorja për të drejtat e njeriut, Vera Bytyçi në bashkëpunim me drejtoreshën e Hendikosit, Feride Hoxha, zhvilluan një mori aktivitetesh rekreative dhe sociale, me femijët me nevoja të veçanta ku pjesë e aktiviteteve ishin  edhe prindërit. Qëllimi i këtyre aktiviteteve ishte zhvillimi, integrimi dhe socializimi i fëmijëve në jetën shoqërore dhe të përditshme. Të dy institucionet u zotuan për bashkëpunim, realizim edhe të  aktiviteteve të tjera të  cilat ndikojnë  drejtpërdrejt në integrimin dhe barazinë e të gjithë fëmijëve në jetën shoqërore, dhe social.

Mund të jetë një imazh i 15 persona, pemë dhe ambiente të jashtme

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Malishevës ekzekuton bursat për mbi 300 studentë meritorë për vitin 2022

Pas përfundimit të të gjitha procedurave të nevojshme rreth procesimit të mjeteve për mbi 300 …