Enver Hoxhaj e përkrah mbajtjen e konventës zgjedhore në këtë muaj nga e cila do të dilte edhe kryetari i ri i PDK-së

Enver Hoxhaj: Kam paralajmëruar miqtë në Evropë, për rreziqet nga rreshtimi i Serbisë me Rusinë, në vend të BE-së

Ish-ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj i ka reaguar ashpër Bashkimit Evropian pas marrëveshjes së bërë nga Moska dhe Beogradi për një dokument të quajtur “plani për konsultime” për politikë të jashtme. Ai ka paralajmëruar miqtë e tij në Evropë për rreziqet ndaj Ballkanit Perëndimor dhe BE-së nga rreshtimi i Serbisë me Rusinë, në vend të BE-së. Për vite më radhë i kam paralajmëruar miqtë tanë në Evropë për rreziqet ndaj Ballkanit Perëndimor dhe BE-së nga rreshtimi i Serbisë me Rusinë, në vend se me  BE-së. Toleranca e Brukselit  tani ka kostot e saj. Serbia po mban anën me Rusinë për të luftuar Ukrainën dhe Kosovën duke nënshkruar protokolle me Kremlinin në mes të luftës,  ka shkruar Hoxhaj.

Kontrolloni gjithashtu

110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë po përkujtohet me aktivitete të ndryshme

110 vjetori i Pavarësisë së Shqipërisë po përkujtohet me aktivitete të ndryshme. Për ta shënuar …