KEK
Fillimi / Lajmet / Në një seri të sulmeve nga vetëvrasës fanatikë kundër faltoreve alavite në Damask janë vrarë më së paku 130 vetë

Në një seri të sulmeve nga vetëvrasës fanatikë kundër faltoreve alavite në Damask janë vrarë më së paku 130 vetë

Në një seri të sulmeve nga vetëvrasës fanatikë kundër faltoreve alavite në Damask janë vrarë më së paku 130 vetë, pikërisht në kohën kur Rusia dhe Amerika kanë shënuar përparim në bisedimet për ndërprerjen e luftimeve dhe zgjidhjen e konflikteve në Siri. Shteti Islamik, Siri Irak ka marrë përgjegjësinë për këto sulme të cilat janë orientuar kundër alavitëve të Bashar Assadit, regjimi i të cilët deri tani ka vrarë rreth 300 mijë sirianë dhe ka dëbuar  nga vendi afër 11 milionë banorë. Disa burime të lajmeve saktësojnë se numri i të vrarëve në Damask dhe Hums është shumë fish më i madh. Në mesin e të vrarëve ka edhe gra e fëmijë. Po ashtu gjatë sulmit të vetëvrasësve thuhet se  janë dëmtuar mbi 60 lokale e ndërtesa të qytetit.

Kontrolloni gjithashtu

Krasniqi: Në krahasim me periudhat tjera vjetore ka rënë dukshëm konsumimi i produkteve nga Serbia

Krasniqi: Në krahasim me periudhat tjera vjetore ka rënë dukshëm konsumimi i produkteve nga Serbia

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka thënë se që nga marrja e detyrës ...