Fillimi / Institucionet / Në Skenderaj, shpërndahen edhe 80 pako ushqimore nga QTA për familjet në nevojë

Në Skenderaj, shpërndahen edhe 80 pako ushqimore nga QTA për familjet në nevojë

Arjeta Group dhe QTA, ka dhuruar 80 pako ushqimore për familjet në nevojë në Komunën e Skenderajt. Nga kjo ndihmë do të përfitojnë nga një pako me produkte ushqimore dhe higjienike, 80 familje që janë në asistencë sociale në Skenderaj. Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka shprehur mirënjohje për ndihmën që ka dhënë Arjeta Group dhe QTA, sidomos në këtë kohë kur vendi po përballet me korona virusin. Ndihmat i janë dorëzuar Qendrës për Punë Sociale, e cila menjëherë pas pranimit ka filluar shpërndarjen e tyre tek familjet në asistencë sociale.

Pa frikë e panik, jemi bashkë dhe do t’ ia dalim!

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I RADHËS I SHTABIT EMERGJENT KOMUNAL NË JUNIK

Shtabi Emergjent në komunën e Junikut ka mbajtur takimin e radhës, ku kryetari i komunës ...