Në Skifteraj u përkujtua dëshmori Kenan Halimi dhe u shënua dita e shkollës

Në përvjetorin e 25-të të rënies së dëshmorit Kenan Halimi, Institucionet komunale të Vitisë, përfaqësues nga Organizatat e dala nga lufta e UÇK-së, familjarë si dhe mysafirë të tjerë kanë bërë homazhe dhe kanë vendosur kurora lulesh, tek varri i dëshmorit Kenan Halimi, në oborrin e shkollës në Skifteraj. Po ashtu, me një manifestim kulturo artistik, është shënuar dita e shkollës, e cila mbanë emrin e këtij dëshmori, ku me një fjalë rasti të pranishmit i ka përshëndetur zv.kryetari Hasan Aliu, ndërsa në emër të Shoqatës së Familjeve të Dëshmorëve  foli kryetari i kësaj organizate Xhevdet Ademi.  Për të arriturat, rezultatet dhe historikun e shkollës foli drejtori Eshref Sadiku. Kurse veterani i arsimit Zjadin Sylejmani, që jeton në Shkup, shkollës i dhuroi një panë me figurat më emblematike të kombit shqiotar. Në fund u shfaq edhe një program i pasur me këngë, valle e recital të përgatitura nga nxënësit e kësaj shkolle.

May be an image of chess and monument

Kontrolloni gjithashtu

Panairi i Bizneseve Artizanale në Ferizaj!

Komuna e Ferizajt fton të gjithë bizneset dhe dashamirësit e produkteve artizanale të marrin pjesë …