KEK
Fillimi / Institucionet / Në tri ditët e fundit, në Malishevë nuk është regjistruar asnjë rast me covid

Në tri ditët e fundit, në Malishevë nuk është regjistruar asnjë rast me covid

Në tri ditët e fundit në territorin e Komunës së Malishevës, nuk është regjistruar asnjë rast i ri me covid-19, ndërsa raste aktive vazhdojnë të mbesin edhe tetë raste. Të dhënat janë të konfirmuara në komunikimin dhe menaxhimin e përbashkët të situatës pandemike, në mes të komunës dhe IKSHPK. “Pavarësisht kësaj qetësie të situatës me covid në Komunën e Malishevës, duhet të vazhdojmë të zbatojmë të gjitha masat dhe rekomandimet e institucioneve përgjegjëse shëndetësore në vend. Mbani maska, mbani distancën, pastroni duart dhe maksimalisht shmangni vendet ku ka shumë njerëz, pasi vetëm kështu mund ta luftojmë këtë virus”, ka thënë nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, në emër të shtabit komunal për menaxhimin e situatës me covid në Malishevë.

Kontrolloni gjithashtu

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të komunës së Rahovecit

Ka mbetur edhe pak kohë, drejt finalizimit të punimeve në fushën sportive në Dejnë të ...