KEK
Fillimi / Lajmet / Policia e Kosovës pranon një donacion pajisje nga fusha e teknologjisë informative nga Ambasada e SHBA-ve
Policia e Kosovës pranon një donacion pajisje nga fusha e teknologjisë informative nga Ambasada e SHBA-ve

Policia e Kosovës pranon një donacion pajisje nga fusha e teknologjisë informative nga Ambasada e SHBA-ve

Policia e Kosovës ka pranuar donacion nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Tek Policia e Kosovës u transferua një automjet dhe pajisje të përdorura nga fusha e teknologjisë informative si kompjuterë, printerë dhe skaner. Ky donacion i automjetit të përdorur dhe pajisjeve të përdorura ka për synim të ndihmojë Policinë e Kosovës në përmirësimin e kushteve të punës duke mundësuar kryerjen me efikasitet të punëve të përditshme. Policia e Kosovës, në këtë rast Drejtori i Përgjithshëm i PK-së, Rashit Qalaj, falënderon Ambasadën e SHBA-ve, për përkrahjen e vazhdueshme në ngritjen e kapaciteteve të Policisë së Kosovës.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...