MIT
kek
Airport Adem Jashari
valamobile
mbpzhr grante
Fillimi / Lajmet / Nën organizimin e Policisë së Kosovës sot filloi konferenca dy ditore me drejtuesit e policive të shteteve rajonale
Nën organizimin e Policisë së Kosovës sot filloi konferenca dy ditore me drejtuesit e policive të shteteve rajonale

Nën organizimin e Policisë së Kosovës sot filloi konferenca dy ditore me drejtuesit e policive të shteteve rajonale

Nën organizimin e Policisë së Kosovës, filloi konferenca rajonale dy ditore me drejtorët e policive të shteteve rajonale, të Shqipërisë, Kroacisë, Maqedonisë dhe Sllovenisë, e cila po mbahet në Kosovë. Ashtu siç është bërë e ditur nikoqir i kësaj konference është Policia e Kosovës, në krye me ushtruesin e detyrës së Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Kosovës Naim Rexha, konferencë kjo e cila ka për qëllim intensifikimin e bashkëpunimit të ndërsjellët rajonal, mbledhjen dhe shkëmbimin e informacioneve, në interes të parandalimit të kërcënimeve dhe rreziqeve strategjike që i paraqet krimi i organizuar ndërkombëtar dhe terrorizmi, e të cilat do të ndikojnë pozitivisht në stabilitetin rajonal.

Kontrolloni gjithashtu

Policia e Kosovës dhe policia hungareze synojnë bashkërendimin e aktiviteteve për parandalim dhe luftim të krimit transkufitar

Policia e Kosovës dhe policia hungareze synojnë bashkërendimin e aktiviteteve në luftim e krimit transkufitar

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Rashit Qalaj  me ftesë të Drejtorit të Policisë së Hungarisë ...