Nesër më 2 gusht 2019 në Rastovicë nderohet dëshmori i kombit, Rexhep Kadrijaj

Nesër më 2 gusht 2019 në Rastovicë nderohet dëshmori i kombit, Rexhep Kadrijaj

Njoftohen familjet e dëshmorëve, invalidët dhe veteranët e luftës së UÇK-së, se nesër më 2 gusht 2019, në orën 11:00, mbahen homazhe për dëshmorin e kombit, Rexhep Kadrijaj. Homazhet mbahen në fshatin Rastavicë. Pjesëmarrja juaj nderon gjakun e dëshmorëve dhe luftën e drejtë të UÇK-së!

Kontrolloni gjithashtu

Malisheva po shënon 17 Shkurtin me mbledhje solemne dhe duke i kujtuar të gjithë ata që kontribuuan për pavarësi

Me aktivitete të ndryshme, Komuna e Malishevës po e shënon 17 Shkurtin-Ditën e Shpalljes së …