MIT
kek
Airport Adem Jashari
mbpzhr 2018
Fillimi / Njoftime / Nesër nderohet heroi i kombit gjeneralmajor Bedri Shala në 21 vjetorin e rënies heroike të tij
Nesër nderohet heroi i kombit gjeneralmajor Bedri Shala

Nesër nderohet heroi i kombit gjeneralmajor Bedri Shala në 21 vjetorin e rënies heroike të tij

Në emër të familjes se heroit të kombit gjeneralmajor Bedri Shala njoftojmë miqtë, shokët, bashkluftëtaret dhe të gjithë të interesuarit se me datën 10 gusht 2019 në orën 10:00 bëhen homazhe tek Varrezat e Dëshmorëve në Kompleksin Memorial në Marinë të Skenderajt me rastin e 21 vjetorit të rëniës së heroit. Homazhet dhe nderimet vazhdojnë tek shtatorja e heroit në sheshin “Fehmi Lladrovci” në Drenas në orën 11:00. Gjithashtu në orën 14:00 bëhet vizitë përmendorës së heroit të kombit gjeneralmajor Bedri Shala në Junik. Pjesëmarrja juaj na nderon.

Kontrolloni gjithashtu

Më 18 gusht 2019 në Merovë të Tetovës shpaloset pllaka përkujtimore për dëshmorin Shaban Zenuni – Komandant “Hoxhë Merova”

Më 18 gusht 2019 në Merovë të Tetovës shpaloset pllaka përkujtimore për dëshmorin Shaban Zenuni – Komandant “Hoxhë Merova”

Njoftohen familjarët e dëshmorëve, veteranët e luftës së Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, qytetarët dhe bashkëluftëtarët e ...