Zëvendëskryeministri, Enver Hoxhaj, është takuar sot me kryetarin e Preshevës, Shqiprim Arifi

Zëvendëskryeministri, Enver Hoxhaj, është takuar sot me kryetarin e Preshevës, Shqiprim Arifi

Zëvendëskryeministri i Kosovës dhe njëherësh nënkryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, është takuar sot me kryetarin e Preshevës, Shqiprim Arifin, ku diskutuan për të drejtat e shqiptarëve që jetojnë në Kosovën Lindore. Hoxhaj, ka thënë se qytetarët e kësaj treve kanë pasur dhe do të vazhdojnë ta kenë mbështetjen e institucioneve të Kosovës në realizimin dhe garantimin e të gjitha të drejtave të tyre, duke shtuar se Kosova duhet të insistojë në reciprocitet të plotë me të drejtat e pakicës serbe në vend. Ai, gjithashtu tha se Qeveria e re me PDK-në, do t’i intensifikojë kontaktet e ndërsjella dhe është e gatshme të garantojë ndikimin e drejtpërdrejtë në përmirësimin e jetës së qytetarëve në Kosovën Lindore.

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …