leoni

Nesër në Prizren organizohet orë letrare kushtuar martirëve të lagjes Tusuz dhe hapet ekspozita me fotografitë e martirëve të kombit

Nesër në Prizren organizohet orë letrare kushtuar martirëve të lagjes Tusuz dhe hapet ekspozita me fotografitë e martirëve të kombit

Shoqata Gratë e Dëshmorëve njofton artdashësit se më 26 maj 2021 në Shtëpinë e kulturës “Xhemajli Berisha” në Prizren duke filluar në orën 18:00 organizohet orë letrare kushtuar martirëve të lagjes Tusuz. Pas orës letrare, në hollin e Shtëpisë së Kulturës hapet ekspozita me fotografitë e martirëve të kombit – thuhet në njoftimin e kësaj shoqate Xhyhere Vezaj Maçkaj.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …