Fillimi / Lajmet / Nga 52 raste me COVID-19 që janë në Klinikës Infektive 40 janë në gjendje stabile, 11 të tjerë janë me oksigjeno-terapi
MSh: Nëse nuk respektohen masat e vëna nga institucionet mund të ketë shtyerje të fazës së dytë të lehtësimit të masave

Nga 52 raste me COVID-19 që janë në Klinikës Infektive 40 janë në gjendje stabile, 11 të tjerë janë me oksigjeno-terapi

Sipas raportit ditor të Klinikës Infektive, sot më 17.04.2020, janë të hospitalizuar 52 raste me COVID-19. Sipas njoftimit 40 raste janë në gjendje stabile, 11 raste janë në trajtim me oksigjeno-terapi dhe përkujdesje intensive. Në mjekimin intensiv janë në gjendje kritike 2 pacientë, prej të cilëve njeri është në oksigjeno-terapi dhe përkujdesje intensive si dhe një paciente është në ventilim mekanik. Bëhet e ditur se sot, do të lirohen edhe 5 pacientë të shëruar nga COVID-19. Ndryshe, në ora 12:30, para Klinikës Infektive do të prononcohen mjekët specialistë lidhur me gjendjen e pacientëve.

Kontrolloni gjithashtu

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Çdo qytetarë që hynë në Kosovë i kërkohet testi për COVID-19 por nuk testohen ata që largohen nga vendi

Shtetasit e Kosovës që duan të udhëtojnë jashtë vendit dhe u duhet testi nëse janë ...