KEK
Fillimi / Institucionet / Nga gara e Fizikanëve të Rinj janë përzgjedhur nxënësit më të mirë të komunës së Deçanit

Nga gara e Fizikanëve të Rinj janë përzgjedhur nxënësit më të mirë të komunës së Deçanit

Nga gara e Fizikanëve të Rinj në nivel komunal të komunës së Deçanit të mbajtura, me 21 shkurt 2021, janë përzgjedhur këta nxënës për garat në nivel Nacional që do të mbahen me 28 shkurt 2021, në Departamentin e Fizikës në Prishtinë.

  1. Enes Ismajlaj SHFMU “Lidhja e Prizrenit”, klasa IX

  2. Alisa Çekaj Gjimnazi “Vëllezërit Frashëri”, klasa X

  3. Erjon Hadergjonaj Gjimnazi “Vëllezërit Frashëri”, klasa XI dhe

  4. Alketa Gashi Gjimnazi “Vëllezërit Frashëri”, klasa XII

Drejtoria Komunale e Arsimit në komunën e Deçanit, uron nxënësit fitues në garat e mëtejme.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Rahovecit ka bërë shpërndarjen e mekanizmave bujqësor

Drejtoria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural në Komunën e Rahovecit ka vazhduar procesin e ...