Nisi largimi i kiosqeve e shtadeve të vjetra në Ferizaj, së shpejti hapet ankandi publik për kiosqe të reja

Paraditen e sotme, Inspektorati i Komunës së Ferizajt, duke vepruar sipas vendimit të Drejtorisë së Urbanizmit dhe Mjedisit, pas studimit të fizibilitetit të kryer për vendosjen e objekteve të përkohshme komerciale në sheshin e qytetit, nisi sot, largimin e kiosqeve dhe shtadeve të deritanishme në sheshin e qytetit. Ky aksion, po shtrihet në gjithë zonën urbane, të përfshirë në kuadër të këtij studimi dhe si i tillë, do të pasohet me ankandin publik, ku të gjithë të interesuarit do të kenë mundësinë të aplikojnë për të marr në shfrytëzim, kiosqet e reja, duke vepruar konform parashikimeve ligjore e të rregullativës komunale mbi këtë fushë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, …