Ferizaj po ndërton kapacitete të reja në infrastrukturën shëndetësore

Ferizaj po ndërton kapacitete të reja në infrastrukturën shëndetësore. Tashmë gjithçka gati që të përmbyllen procedurat e projektit mbi 1.7 milionë eurosh për ndërtimin e Qendrës së Mjekësisë Familjare nr.2 në Ferizaj, bashkëfinancim i Komunës së Ferizajt dhe organizatës Qatar Charity, projekt ky që mbi të gjitha, ofron zgjidhje afatgjate në infrastrukturën shëndetësore, për mijëra shërbime shëndetësore që marrin bashkëqytetarët ferizajas aty, duke ngritur edhe cilësisht si shërbimet ashtu edhe kushtet e punës për personelit shëndetësor.

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Mund të jetë një imazh i 3 persona

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Nura bënë homazhe pranë lapidarëve të vëllezërve Bytyqi në SHBA

Kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, gjatë vizitës që po e zhvillon në SHBA, …