Një përgjigje shumë e shpejtë nga ana e komunës së Skenderajt ndaj kërkesave të banorëve të ndërtesës në Rr. “Fehmi e Xhevë Lladrovci”

Një përgjigje shumë e shpejtë nga ana e komunës së Skenderajt ndaj kërkesave të banorëve të ndërtesës në Rr. “Fehmi e Xhevë Lladrovci” në qytetin e Skenderajt, për të sanuar dëmtimet dhe lyer gjithë hapësirën në 7 katet e saj, kur javën e kaluar një banesë u përfshi në zjarr, duke shkaktuar papastërti dhe gjendje jo të mirë për banorët e ndërtesës, nga tymi dhe flakët.

Mund të jetë një imazh i 1 person

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …