Objektit banesor i dedikuar për familjet e dëshmorëve të komunën e Skenderajt në fazën finale

Faza finale e përfundimit të objektit banesor, i dedikuar për familjet e dëshmorëve të komunën e Skenderajt, me ç’rast për vizitë ishte edhe kryetari i komunës së Skenderajt Fadil Nura, i cili tha se shpejt do të procedojmë në Kuvend propozimin për themelimin e komisionit përkatës për ndarjen e banesave për familjet e dëshmorëve dhe kështu po përmbushim një pjesë të borxhit ndaj tyre.

Mund të jetë një imazh i 3 persona

Mund të jetë një imazh i 2 persona

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Smajl Latifi prezentoi Qarkoren e parë buxhetore

Në ambientet e Qendrës Klinike së Mjekësisë Familjare “Fahredin Hoti” në Rahovec me fillim nga …