Takimi i grupit të punës për performancë komunale

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, së bashku me grupin punues për performancë komunale, u takuan për t’u koordinuar rreth angazhimit dhe përgatitjes për raportimin e të dhënave në sistem për vitin 2023. Kryetari Latifi tha se beson se angazhimi i përbashkët do të sjellë suksese!

 

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …