Brickos

Po zhvillohen punime intensive në realizimin e projektit të madh për Malishevën Urbane

Kryetari i komunës së Malishevës Ekrem Kastrati, i ka përshëndetur dhe ju ka uruar një  fundjavë të mbarë të gjithë qytetarëve të komunës së Malishevës, njëherit ka treguar për  punimet intensive që po zhvillohen në realizimin e projektit të madh për Malishevën Urbane.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Ferizajt apelon qytetarët për respektimin e orarit të përdorimit të insekticideve

Pas vizitës tek bletari që posedon qindra zgjoje bletësh Rrahim Grainca komuna e Ferizajt ka …