Njoftim mbi furnizimin me ujë të pijshëm në komunën e Junikut

Pas ndërprerjes së furnizimit me ujë të pijshëm Kryetari i Komunës së Junikut z. Ruzhdi Shehu ka reaguar menjëher duke kërkuar nga  kompania Hidrodrini që të intervenoj në rregullimin e  problemit. Por edhe pse ka pasur një intervenim ende nuk është rregulluar defekti dhe nuk ka furnizim të qytetarëve me ujë të pijshëm. Komuna e Junikut kërkon nga kompania Hidrodrini të evitoj problemin sa më shpejtë që të jetë e mundur që qytetarët e komunës të kenë furnizim të ujit pandërprerë.

Kontrolloni gjithashtu

U PËRURUA NDRIÇIMI PUBLIK NË BRESTOC DHE HOÇË TË VOGËL

Brestoci dhe Hoça e Vogël e komunës së Rahovecit u ndriçuan mbrëmë, në gjatësi 3.4 …