Agjencia e Regjistrimit Civil bënë të ditur se shumë shpejt do të nis furnizimi me targa RKS pas një kohë mungese të tyre

Albin Kurti u ka bërë thirrje qytetarëve serbë të vendit tonë, që ta bëjnë regjistrimin e veturave me tabelat RKS

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti,  u ka bërë thirrje  qytetarëve serbë të vendit tonë  që ta bëjnë regjistrimin e veturave me tabelat RKS dhe jo duke mbajtur tabelat e tyre  ilegale. Sikur kanë bërë deri tani. Ai është cituar të ketë deklaruar se procesi do të bëhet nga 1 gusht   deri me 30 shtator të këtij viti, derisa ka treguar edhe për lehtësimet që janë bërë për pajisjen me targa RKS. Gjatë kësaj kohe  në 34 qendra të regjistrimit, do të jetë i organizuar procesi i regjistrimit të mjeteve, e me këtë kalimi nga tabelat ilegale, në ato të vlefshme në bazë të ligjeve të Republikës së Kosovës, tabela me shenjën RKS”, ka thënë mes tjerash kryeministri, Albin Kurti.

Kontrolloni gjithashtu

Nga zjarri që ka përfshirë një kishë në Egjipt, kanë humbur jetën 41 persona dhe shumë të tjerë janë plagosur

Nga zjarri që ka përfshirë një kishë në Egjipt, kanë humbur jetën 41 persona dhe …