Njoftim nga KRU”Hidroregjioni Jugor” – Njësia Punuese Malishevë

Udhëheqësi i Njësisë Punuese i Kompanisë Regjionale të Ujësjellësit “Hidroregjioni Jugor” – Njësia Punuese Malishevë, z. Adnan Zulfaj ka njoftuar se për shkak të defektit të pompave shtytëse në stacionin e ujësjellësit në fshatit Banjë, mungesë të ujit do të ketë në këto vende:

– Qyteti i Malishevës

– Fshati Banjë

– Fshati Carrallukë

– Një pjesë e fshatit Mirushë

dhe një pjesë e fshatit Drenoc.

Sipas Zulfajt mungesë të ujit do të ketë prej ores 07:00 deri në ora 16:00h të ditës së martë (02.4.2024).

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Aliu pranoi veprën e Dr. Nijazi Halili “Sfidat globale në shekullin XXI”

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka pritur në takim profesorin, doktorin e shkencave, …