Ndihmës sekretari amerikan i shtetit e kryetarja, Vjosa Osmani, diskuan për Integrimin Evropian dhe dialogun me Serbinë

Ndihmës Sekretari amerikan të Shtetit, Xhejms O’Brajen, ka konfirmuar një bisedë konstruktive me  kryetaren, Vjosa Osmani, duke theksuar rëndësinë e përmbushjes së zotimeve nga dialogu me Serbinë dhe implementimit të rregullave monetare për të përfituar të gjithë qytetarët e Kosovës. Kjo bisedë është cilësuar  produktive, duke përfshirë diskutimin për anëtarësimin e Kosovës në Këshillin e Evropës dhe zbatimin e Marrëveshjes së Brukselit me Serbinë. Rekomandimet e fundit nga Komiteti për Politikë dhe Demokraci i Këshillit të Evropës për anëtarësimin e plotë të Kosovës në Këshillin e Evropës tregojnë për progresin dhe përparimin e vendit drejt integritetit të plotë në bashkësinë evropiane.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Haxhiu: Kaq keq, e kaq tradhtisht si Albin Kurti, nuk ka vepruar as Esat Pashë Toptani

Deputeti i PDK-së, Bekim Haxhiu ka reaguar ndaj kryeministrit Kurti i cili akuzoi  ish kryeministrat …