MIT
kek
mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Njoftim : Për dezinsektim selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës

Njoftim : Për dezinsektim selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës

Lajmërohen banorët e lagjeve të qytetit të Malishevës:

Danaj, Lluga, Mekaj, Selmanaj, Fetahaj, dhe Hysenaj, më datë 11.06.2019.

Veselaj dhe lagjja e Gurit, më datë 12.06.2019.

Mirëdita dhe lagjja e Minollëve, më datë 13.06.2019.

Do të bëhet spërkatja e hapësirave publike dhe private, duke filluar nga ora 08:00 deri me 12:00 dhe nga ora 19:00 deri 21:00, Obligohen banorët që t’i marrin masat e duhura preventive !

Kontrolloni gjithashtu

KKSB: Situata e sigurisë së përgjithshme, e mirë dhe stabile në Malishevë

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi (KKSB), drejtuar nga Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip ...