kek
Airport Adem Jashari
valamobile
akp deri me 5 maj
MIT
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Njoftim për fermerët të cilët janë dëmtuar nga breshëri dhe vërshimet në Komunën e Rahovecit

Njoftim për fermerët të cilët janë dëmtuar nga breshëri dhe vërshimet në Komunën e Rahovecit

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Rahovecit, njofton të gjithë fermerët e Komunës të cilët janë dëmtuar nga breshëri dhe vërshimet të cilët i kanë ndërruar kulturën bujqësore e cila ka qenë e dëmtuar, bazuar në raportin i cili është përgatitur lidhur me dëmet e shkaktuara të lajmërohen në drejtori. Qëllimi i njoftimit është që fermerët e dëmtuar të mos ndëshkohen, nga zyrtarët e Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural gjatë kontrollit për pagesa direkte-subvencione.

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Ndërkombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Me rastin e Ditës ndërkombëtare të Trashëgimisë Kulturore, në Viti është shënuar kjo datë me ...