KEK
Fillimi / Institucionet / NJOFTIM PËR QYTETARËT E KOMUNËS SË RAHOVECIT

NJOFTIM PËR QYTETARËT E KOMUNËS SË RAHOVECIT

Komuna e Rahovecit, njofton të gjithë qytetarët se për shkak të gjendjes së krijuar rreth CoronaVirusit( COVID- 19) dhe shpalljen e gjendjes emergjente të shëndetit publik, për të mos vizituar zyrat publike, përkatësisht Komunën dhe për t’iu shmangur kontakteve, shërbimet e gjendjes civile mund t’i përdorni në ueb faqen zyrtare të Komunës së Rahovecit , për t’u pajisur me dokumentet e gjendjes civile.

Hapat që duhet ndjekur nga ju të nderuar qytetarë janë:

https://kk.rks-gov.net/rahovec/ tek butoni regjistrohu.

https://kk.rks-gov.net/rahovec/category/shpalljet/njoftimet/.

Vërejtje: ndiq hapat për regjistrim sipas manualit, manuali është në të dy gjuhë: shqip dhe serbisht. Pasi të hapni faqen e regjistrimit, ju lutem t’i selektoni vetëm dokumentet që ju duhen. Pasi të kryeni këto hapa dhe merrni të dhënat që aplikimi juaj ka përfunduar, dokumentin e kërkuar nga ana juaj, ju do ta pranoni përmes postës në afatin prej 48 orëve. Për t’iu shmangur kontakteve direkte, ju lutem të shfrytëzoni edhe E-kioskun i cili është në funksion 7 ditë të javës në 24 orë për marrjen e dokumenteve të gjendjes civile. Qytetarë të nderuar, E-kiosku është i vendosur në hyrjen e objektit të ri të Administratës Komunale.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!

Kontrolloni gjithashtu

Me 19 vota për, 3 kundër dhe me 6 abstenime, Kuvendi Komunal i Rahovecit, ka miratuar buxhetin për vitin 2021

Kuvendi i Komunës së Rahovecit, e ka mbajtur mbledhjen e nëntë të rregullt, ku me ...