mbpzhr 2018
Airport Adem Jashari
valamobile
kek
MIT
Fillimi / Institucionet / Njoftim për repelimin e kafshëve në Damanek dhe Turjakë

Njoftim për repelimin e kafshëve në Damanek dhe Turjakë

Në kuadër të zbatimit të strategjisë për luftimin dhe parandalimin e EHKK, të mërkurën  më 15.05.2019, do të vazhdohet me fazën e dytë të repelimit të kafshëve në fshatrat Damanek dhe Turjakë të komunës së Malishevës.

Luten pronarët, që ti mbajnë kafshët e mbyllura deri në përfundimin e repelimit.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për grante në bujqësi

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, që nga sot ka hapur periudhën për aplikim ...