kek
tv dielli
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E II TË RREGULLT TË KOMITETIT PËR POLITIK DHE FINANCA NË VITI

NJOFTIM PUBLIK LIDHUR ME MBLEDHJEN E II TË RREGULLT TË KOMITETIT PËR POLITIK DHE FINANCA NË VITI

Njoftohen qytetarët e Komunës së Vitisë se mbledhja e -II- rregullt e Komiteti për Politik dhe Financa, do të mbahet me datë 20.02.2020. ( e Enjte ), duke filluar në ora 10:00. Mbledhja do të mbahet në zyrën e konferencave tek objekti i ri i Komunës së Vitisë. Kjo mbledhje është e hapur për publikun. Për këtë mbledhje kryesuesi propozon këtë:

R e n d d i t e

 1. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit nga mbledhja e pare e Komitetit për Politikë dhe Financa.

 2. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: Trungun e Bungbutës (quercus pubescens) në Zhiti të Vitisë, si monument i natyrës.

 3. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: burimi i ujit termomineral në Ballancë të Vitisë si monument i natyrës.

 4. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: Trungjet e Qarrit (quercus cerris) në Binçë të Vitisë, si monument i natyrës.

 5. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: Trungun e Qarrit (quercus cerris) në Gërmovë të Vitisë si monument i natyrës.

 6. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: Pylli i Mllakes (quercus sp.) në Sllatinë të Epërme të Vitisë, si monument i natyrës.

 7. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: Kompleksi i Trungjeve të Dushkut (quercus sp.) në Sllatinë të Poshtme të Vitisë, si monument i natyrës.

 8. Propozim për shqyrtimin dhe miratimin e propozim vendimit për mbrojtjen e vlerës së natyrës: Guri i Blinave në Gjylekar të Vitisë si monument i natyrës

 9. Propozim për shqyrtimi dhe miratimi e planit te punës se komitetit për komunitete për vitin 2020.

 10. Propozim për shqyrtimi dhe miratimi e planit te punës se komitetit për pjesëmarrjen e qytetarëve në vendimmarrje për vitin 2020, dhe raporti i punës së këtij komitetit për vitin 2019.

 11. Propozim për shqyrtimi dhe miratimi e planit te punës se komitetit për Arsim, Kultur, Rini dhe Sport për vitin 2020.

 12. Informatë nga zyra e prokurimit mbi raportin e prokurimit dhe planifikimi final i prokurimit për vitin 2019.

 13. Raport pune nga Zyra e Personelit për periudhën Janar-Dhjetor 2019.

Kontrolloni gjithashtu

ASB ndihmon QKMF në Malishevë me mjete mbrojtëse

Organizata gjermane ASB ka sjellë një donacion me mjetet mbrojtëse për personelin mjekësor të Qendrës ...