Pajaziti: Qëndrimi i PDK-së në koordinim vullnetin e qytetarëve

Pajaziti: Qëndrimi i PDK-së në koordinim vullnetin e qytetarëve

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Zenun Pajaziti, në fjalën e tij lidhur me mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë së Kosovës, ka hedhur kritika ndaj partnerit të koalicionit, kryeministrit Isa Mustafa, duke thënë se ai sot do të duhej të përfaqësonte unitet në qeveri dhe në parti dhe se sipas tij sot nuk është rasti që të flitet për të arriture ekzekutivit. Ai tha se qëndrimi i Partisë Demokratike të Kosovës  do të jetë në koordinim me qytetarët e Kosovës. “PDK ka pasur përpjekje të vazhdueshme me partnerët e koalicionit që të arrihet një marrëveshje për çështje me rendësi për vendin. Nuk kemi koordinim dhe kemi pasur një vullnet të munguar, vullneti i PDK-së është unik në qëndrime, andaj deputetët të bartin vullnetin e qytetarëve të Kosovës”, tha Pajaziti. Ai ka hedhur kritika edhe në adresë të partive opozitare për mos koordinim me Qeverinë e Kosovës për të vendosur për çështjet me rendësi për vendin.

Kontrolloni gjithashtu

Amerika dhe Bashkimi Evropian presin që më së largu sot të arrihet një marrëveshje për qetësim të situatës në veriun e Kosovës

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimi Evropian presin që sot  të arrihet një marrëveshja …