Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Qeveria bën të ditur se ashtu sikur është vepruar me shkarkimin e bordeve mund të veprohet edhe me ambasadorët
Vetëvendosje reagon ndaj deklaratave të krerëve të shtetit për shtyrje të liberalizimit të vizave për qytetarët tanë

Qeveria bën të ditur se ashtu sikur është vepruar me shkarkimin e bordeve mund të veprohet edhe me ambasadorët

Qeveria e shkarkuar paralajmëron se ashtu sikur është vepruar me shkarkimin e bordeve mund të veprohet edhe me ambasadorët. Një zyrtar  në detyrë i Infrastrukturës dhe Ambientit, ka theksuar se ashtu sikur janë shkarkuar bordet mund të shkarkohen edhe ambasadorët. Duke arsyetuar shkarkimin e bordeve, ai ka thënë se nuk ndalet korrupsioni, nëse vazhdojmë me të njëjtat borde. Ndërsa lidhur me zëvendësimin e tyre nga anëtarë të Vetëvendosjes, ai ka thënë se nuk  mund të hapin konkurs kaq shpejt dhe se nuk bënë të lihen vendet e zbrazëta në këto borde. Do të detyrohemi që edhe një ambasador ta emërojmë në të ardhmen, nga Vetëvendosje”, ka paralajmëruar zyrtari i Qeverisë së shkarkuar, por aktualisht  në detyrë.

Kontrolloni gjithashtu

Senati i Universitetit të Prishtinës e miraton kërkesën e studentëve që afati i prillit të mbahet në qershor

Senati i Universitetit të Prishtinës e miraton kërkesën e studentëve që afati i prillit të mbahet në qershor

Pas një diskutimi të gjatë Senati i Universitetit të Prishtinës morri vendim që provimet e ...