Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Lajmet / Pas mesnatës një zjarr ka rënë në Gjykatën Themelore të Pejë ku ka shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale
Pas mesnatës një zjarr ka rënë në Gjykatën Themelore të Pejë ku ka shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale

Pas mesnatës një zjarr ka rënë në Gjykatën Themelore të Pejë ku ka shkaktuar dëme të konsiderueshme materiale

Në orët a para të mesnatës një zjarr ka rënë në Gjykatën Themelore të Pejës. Dëmet mendohet se janë të konsiderueshme si në materiale, letra, arkiv ashtu edhe në teknikë. Policia Rajonale e Pejës, Brigada e Zjarrfikësve të Pejës, Eksperti i Zjarreve dhe prokurori i Shtetit menjëherë i janë përgjigjur vendit të ngjarjes. Zjarri është arritur të sanohet falë zjarrfikësve për të mos u përhapur në përmasa shkatërruese. Shkaqet e zjarrit zyrtarisht nuk dihen.

Kontrolloni gjithashtu

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Këshillit të Prindërve të Kosovës kërkon nga kompetentët e arsimit të mos politizohet shkolla për qëllime politike

Në një reagim publik të Këshillit të  Prindërve të Kosovës, thuhet se ky Këshilli po ...