PDK-ja dhe AAK-ja i kanë ruajtur komunat ku kanë qeverisur gjatë mandatit të kaluar

PDK dhe AAK i konsiderojnë të drejta dhe të arsyeshme kërkesat e sindikatës së Policisë së Kosovës

Partia Demokratike e Kosovës dhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës i konsiderojnë të drejta dhe të arsyeshme kërkesat e sindikatës së Policisë së Kosovës. Deputeti i PDK-së, Rashit Qalaj ka thënë se kërkesat e ish-kolegëve të tij janë të drejta, dhe ka kërkuar që ato të realizohen sa më shpejtë. “Mendoj që urgjentisht që duhet të ulen dhe sa më shpejtë që është e mundur të fillojnë realizimin e plotësimit të kërkesave” ka theksuar deputeti, Rashit Qalaj. Edhe deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Pal Lekaj ka thënë se kërkesat e Sindikatës së Policisë janë legjitime, të pranueshme dhe të arsyeshme. “Me këtë qeveri nuk pritet që të realizoj as takime as dialog social sepse e kemi parë që këto tri vite dhe mendoj që kjo është goditja më e rëndë që i bëhet uniformës së Kosovës prej atyre që 24 orë janë për të ofruar siguri për qytetarët e Republikës së Kosovës dhe të injorohen këtë mënyrë nga qeveria dhe ministria përkatëse, është e pakuptimtë” ka theksuar deputeti, Pal Lekaj.

Kontrolloni gjithashtu

Ejup Maqedonci: Serbia me qasjen e saj hegjemoniste dhe agresive karshi Kosovës do të bëjë që tensionet të vazhdojnë

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Ejup Maqedonci, dje pas bllokimit në kufi me Serbinë të …