driloni com
vipa
Fillimi / Lajmet / PDK emëron drejtorët në Komunën e Pejës
PDK emëron drejtorët në Komunën e Pejës

PDK emëron drejtorët në Komunën e Pejës

 Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës. Dega  në Pejë Xhavit Haliti bazuar në statutin e partisë ka emëruar sot katër drejtorët që do ta përfaqësojnë PDK-në  në koalicion me LDK-në.

Drejtorët e emëruar për drejtorit përkatëse janë:

1.Xhevahire Çeku – Drejtoreshë për Drejtorinë për Punë Komunale dhe Shërbime Publike;

2.Rajan Arapi – Drejtorë për Drejtorin e Urbanizmit

3.Muhamet Mahmutaj – Drejtorë për  Drejtorin Mbrojtje dhe Shpetim/Emergjencë

4.Leotrim Murtezaj – Drejtorë për Inspekcion

Kujtojmë se marrëveshje për bashkëqeverisje në mes PDK-së dhe LDK-së  është arrit me 16 Maj 2018, në bazë të secilës PDK-ja do ti drejtoj katër drejtori.

Kontrolloni gjithashtu

Daniel Serwer

Server: Nëse ka ndarje Kosova do të mundet të bashkohet me Shqipërinë ose me pjesën shqiptare të Maqedonisë

Daniel Serwer, profesor në Universitetin, John Hopkins në Uashington në një intervistë për Radion Evropa ...