Pensionohet mësimdhënësi Ismet Hysku

Me rastin e pensionimit të mësimdhënësit Ismet Hysku, kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti, ka organizuar një pritje, me ç’rast e ka falënderuar për punën dhe angazhimin e tij, për dekada të tëra. Për kontributin dhe përkushtimin e tij në edukimin e shumë brezave si mësimdhënës në shkollën fillore “dëshmorët e Lubishtës” në Lubisht, Ismet Hyskut  iu nda një mirënjohje nga kryetari Haliti dhe drejtoresha e Arsimit Fatbardha Emini.

Kontrolloni gjithashtu

Në Viti u shënua Dita Botërore e Mjekut Familjar

Komuna e Vitisë, konkretisht Drejtoria për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale në bashkëpunim me QKMF-në e …