Pensionohet mësimdhënësi vitias, Heset Zuka

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka pritur sot në takim mësuesin vitias, Heset Zuka, i cila është pensionuar. Me këtë rast kryetari Haliti, e ka falënderuar atë për kontributin e dhënë në fushën e arsimit,  duke i ndarë atij një mirënjohje. Të pranishëm në këtë takim ishin edhe drejtoresha e arsimit, Arta Alidema Ajeti dhe të tjerë. Përndryshe z. Zuka së fundmi ka qenë i angazhuar si mësimdhënës në Shkollën Fillore të Mesme të Ulët “Dëshmorët e 5 Prillit” në Smirë të Vitisë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti vizitoi punimet në asfaltimin e 24 rrugëve në Sadovinë të Muhaxherëve

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar sot fshatin Sadovinë e Muhaxherëve, ku …