Airport Adem Jashari
MIT
kek
mbpzhr 2018
Fillimi / Institucionet / Për Junikun e pastër dhe ekologjik

Për Junikun e pastër dhe ekologjik

Pas iniciativës për pastrimin e hapsirave publike, Komuna e Junikut ka vendosur kontejner publik nëpër lagje të qytetit në kuadër të iniciativës „Shërbime të mira për Junikun e pastër dhe ekologjik“.

Komuna e Junikut në bashkëpunimi me qytetarët vazhdojnë të mbeten të angazhuar që Junikun ta shndërroj në vend 100% të pastër.

Kontrolloni gjithashtu

Komuna e Vitisë filloj me mbajtjen e diskutimeve publike për planifikimin e buxhetit komunal 2020-2022

Organizuar nga Drejtoria për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Zyra për Informim dhe Marrëdhënie me ...