KEK
Fillimi / Lajmet / Për të tretën ditë me radhë puntorët e MKRS-së dhe të MBPZhR-së protestojnë kundër zhvendosjes se ministive
Për të tretën ditë me radhë puntorët e MKRS-së dhe të Ministrisë se Bujqësisë protestojnë kundër zhvendosjes se ministive

Për të tretën ditë me radhë puntorët e MKRS-së dhe të MBPZhR-së protestojnë kundër zhvendosjes se ministive

Para objektit të MKRS-së, ka filluar përsëri protesta e punëtorëve të kësaj ministrie e të Bujqësisë, për të shprehur pakënaqësitë e tyre me zhvendosjen e objekteve. Kujtojmë se brenda vitit të ardhshëm pritet që presidenca të kalojë në hapësirat e objektit ku gjenden Ministria e Bujqësisë dhe Ministria e Kulturës. Nga Ministria e Administratës Publike thonë se kur të lirohet ndërtesa, ky dikaster do t’i ndërmarrë hapat e nevojshëm për meremetimin, i cili konsiderohet se do të zgjasë rreth 12 muaj. E punëtorët e Ministrisë së Bujqësisë dhe Ministrisë së kanë thënë se nuk e kanë ndërmend që të lëvizin nga objekti. Sot gjatë ditës, Lidhja Demokratike e Kosovës, përmes një reagimi, ka shprehur kundërshtimin ndaj vendimit për zhvendosjen e zyrtarëve të MKRS-së dhe MBPZHR-së nga objekti i tyre pa u siguruar fillimisht një objekt tjetër në pronësi të Qeverisë.

Kontrolloni gjithashtu

Programi i USAID-it për fuqizimin e drejtësisë e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Programi i USAID-it për drejtësi e shpall Gjykatën Themelore në Prishtinë më transparenten në Kosovë

Gjykata Themelore në Prishtinë është shpallur Gjykata më transparente në Kosovë, nga programi i USAID-it ...