Brickos

PËRFAQËSUES NGA KFOR-i LMT ITALIAN VIZITUAN KOMUNËN E JUNIKUT DHE REALIZUAN TAKIM ME ZYRTARET KOMUNALE

Komunën e Junikut sot e vizituan përfaqësues nga KFOR-i LMT Italian, duke uruar gratë me rastin e 8 Marsit dhe përgëzuar për angazhimin dhe përformancën e mirë të treguar. Përfaqësuesit e KFOR-it u mirëpriten nga zyrtarë komunale, të cilat i falënderuan për bashkëpunimin dhe përkrahjen e vazhdueshme që KFOR-i ka ofruar për komunën e Junikut në fusha të ndryshme me qëllim të përmirësimit të jetës së qytetarëve, ku përmes shpalosjes së projekt-ideve të reja zyrtaret komunale shprehen gatishmërinë për avancim të bashkëpunimit veçanërisht përmes projekteve sociale me fokus gratë dhe të rinjtë. Përfaqësues nga KFOR-i shprehen vullnetin për të mbështetur projektet e identifikuara nga zyrtaret komunale dhe u deklaruan se do të gjinden mekanizmat më të përshtatshëm në realizimin e këtyre projekteve që kanë për qëllim promovimin e aktivizmit qytetarë dhe përkrahjen e grave.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Haliti vizitoi punimet në asfaltimin e rrugës Sllatinë e Epërme-Ramjan

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka vizituar punimet përgatitore që po zhvillohen në …